Lightsheer service


Vanwege de vele vragen van gebruikers naar een betaalbaar service alternatief voor de Lumenis Lightsheer diode laser is Dutch Optical dit initiatief begonnen. Wij zijn dan ook niet gelieerd aan Lumenis of haar distributeurs.

Heeft u zelf uw systeem geimporteerd? ook dan verlenen we gewoon service tegen de normale tarieven. Wij zijn een bedrijf toegewijd aan kwaliteit en klantenservice tegen redelijke kosten voor verrichte werkzaamheden.

Dutch Optical heeft alle Lightsheer onderdelen nieuw en gerefurbished in het magazijn liggen, zodat we u snel van dienst kunnen zijn. Ook kunnen we de slang van het handstuk vervangen, deze hebben we uiteraard op voorraad.

Wij bieden de mogelijkheid om zogenaamde refurbished onderdelen te plaatsen, dit zijn goedkopere gebruikte onderdelen die door specialisten in een nieuwstaat zijn gebracht.

Wij werken internationaal samen met andere bedrijven waardoor we gezamenlijk het monopolie van exclusieve distributie doorbreken. Twee van deze zijn opgericht door engineers die aan de ontwikkeling van o.a. de Lightsheer ET en DUET hebben meegewerkt.

Wij onderhouden en repareren uw systeem volgens de fabrieks richtlijnen, dit heeft onze service engineer de afgelopen 14 jaar lang zo gedaan.

Op dit moment bieden we ondersteuning voor de volgende modellen:
SP / EP
SC / EC
ST / ET
XC
DUET
DESIRE

 

Lightsheers

Er wordt door een partij beweerd dat wij niet gecertificeerd/ zouden zijn, echter hebben we de certificering dik in orde(op aanvraag beschikbaar). Tevens voldoen we aan de richtlijnen uit het convenant veilige toepassing medische techniek. Onze engineers zijn dagelijks bezig in ziekenhuizen en klinieken en hebben een achtergrond in lasers, Flexibele scopen, en algemeen medisch onderhoud.

Wij kopen ook Lightsheers, defect of werkend! neem ook hiervoor contact met ons op.

Bent u op zoek naar een 2de hands Lightsheer, kijk dan op onze occasion pagina.

Lightsheer is een geregistreerde handelsnaam van Lumenis LTD.